viktoriakropova

13.09
11:19

біжуча стрічка ціна

Світлодіодні дисплеї використовуються для відображення інформації, графіки та відеоматеріалів на відкритих рекламних точках, усередині споруд, на спорткомплексах та інших територіях. В даний час даний варіант обладнання користується значною популярністю через використання в найрізноманітніших областях роботи. Купити LED екран ви маєте можливість звернувшись до компанії СТАР ГРУП. На сайті starled ви знайдете великий перелік обладнання, вибір якого ми проаналізуємо уважніше.

1. Світлодіодний рядок, що біжить. Це світлодіодний екран, на якому можна відобразити рухомі написи, новини, рекламні білборди. LED рядок, що біжить, відрізняється своїми розмірами і різними характеристиками, що впливає на підсумкову вартість. Біжуча стрічка ціна на сайті.

2. Світловипромінна діодна вивіска. LED вивіски часто використовуються в рекламних цілях для привернення уваги відвідувачів до торгових точок, гастрономічних закладів та інших компаній. LED рекламна вивіска вирізняється прийнятною ціною.

3. LED дисплей зовнішній. LED дисплей зовнішній встановлюється на вуличних площах та в публічних місцях для показу реклами, погодних оновлень, новин та інших важливих повідомлень.

4. Гнучкий LED-дисплей. Гнучкий LED екран здатний мати криві форми та застосовуватися для створення оригінальних дизайнерських рішень та рекламних рішень.

5. Спортивне табло. Такі табло використовуються на спортивних аренах для виведення рахунку, часу та додаткової інформації під час спортивних змагань. Спортивне інформаційне табло у своїй виділяється габаритами, тому має різну ціну.

6. Стела для заправки. Світлові стели з дисплеями часто монтуються на заправних пунктах для відображення тарифів на пальне, спеціальних пропозицій та рекламних повідомлень. Виходячи з назви, можна відзначити, що це обладнання використовується переважно на території стаціонарів АЗС.

7. Вуличні екрани для реклами. Ці дисплеї використовуються на відкритому повітрі та громадських місцях для просування товарів та послуг, а також для інформаційних цілей. Вуличний дисплей для реклами відрізняється своїми габаритами, конфігурацією та характеристиками, тому має різноманітну вартість.

Світлодіодні екрани та вивіски є ефективними інструментами залучення уваги та поширення інформації в різних сферах комерційної та суспільної сфер. Також компанія Стар Груп надає можливість купити led модулі для рядка, що біжить, та інші товари.


Оставить комментарий

Вы не зарегистрированы, решите арифметическую задачу на картинке,
введите ответ прописью
(обновить картинку).